2008-02-26

Dötid

Sitter i skolan och har två timmar att slå ihjäl innan vi ska få leka lite med skolans kamerautrustning. Med andra ord gör jag inte så mycket nytta just nu.

Det har inte hänt så mycket ute i världen heller. Det roligaste är väl bilden på Obama i turban. Vilken hets. Pajkastningen är total. Extas.
Spontan fråga på det - varför är det inte så i Sverige?

Varför går inte Peter Jihde, Luuket eller mys-Ersnt ut med öppet stöd för den kandidat som ligger de närmast om hjärtat? Det hade varit en ganska kul grej. Vi är ändå så fördummade - så varför inte låta kändisarna påverka oss även på detta plan?
Sven Wolter har ju försökt i ett par år nu. Om han joinar nästa säsong av "Let´s Dance" så kanske kommunisterna kommer in i riksdagen.

Det är tydligen hett att pimpa sin blogg nu med en häftig bild istället för min tråkiga bloggrubrik. Jobbar på det. Blir old-school, skissad, tuschad, scannad, returscherad, färglagd, tonad och sen så. En hel vetenskap det där.

Senaste tidens roligaste: Ekwall vs. Bröderna Schulman. Egentligen har de ju en sak gemensamt. Trots att de saknar all relevant kompetens, har de envetet prackat på svenska folket sina nunor för att slutligen uppnå en ställning som bygger mer på att de är de, än vad de faktiskt gör.

Inga kommentarer: